Városi Piac

Szakfeladatok

Parkolási csoport

Útfelújítási térkép

Uszoda

Atlétikai központ

Csónakázó-tó

Temető fenntartás

Szakfelügyeleti megrendelő

Bregyó Sportközpont

Hírek

Természetvédelem

Hulladékszállítás

Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Adatszolgáltatás
Bregyó közi Ifjúsági Szabadidő Központ Székesfehérvár
Székesfehérváron, a Bregyó közben található szabadidőközpont változatos sportolási lehetőségeket kínál az idelátogatóknak.
Aszfaltos pályák (futball pálya, kézilabda pálya, streetball pálya) várja az érdeklődőket. Az extrém sportok kedvelőinek BMX- görkori, gördeszka pálya áll rendelkezésére és egy új fitnesz parkkal várjuk vendégeinket.
A kocogni és futni vágyók számára 2014-ben épült egy korszerű, világítással ellátott 600 m-es rekortán futópálya. A futók számára az öltöző épületében(központi faház) értékmegőrző szekrények állnak rendelkezésre. A pályán a futók számára, jól látható digitális óra található. A területen található 50 db sátor vagy lakókocsi befogadására alkalmas árnyas övezetű, vizesblokkal ellátott kemping is.
Korszerű játékokkal felszerelt játszótér, szalonnasütő hely várja az idelátogató iskolákat, óvodákat a szabadidő kellemes eltöltésére. A nyári táborozásra alkalmas épületben rossz idő esetén is zavartalanul szórakozhatnak a táborozók.
Nyolc szobás, 32 ágyas ifjúsági szálló, vizesblokkal, társalgóval várja a városunkba érkező fiatalokat. A város számtalan intézménye, önkormányzata tartja itt évente rendezvényeit, nagy megelégedéssel.
 
Az Ifjúsági Szabadidő Központban működő szolgáltatások:
8 pályás teniszpálya, 4 pálya télen fedett, fallabda pálya. (bérleti szerződésben.)
Büfé, étterem 50 m-es körzetben.
 
Nyitva tartás - Kemping, Ifjúsági Szálló: április 01 - október 31.
Telefon: Szakáll Béla létesítményvezető: +36 22-500-512
Kósa Ágnes adminisztrátor +36 22-500-512
Ferdinánd Lászlóné adminisztrátor +36 70 66-99-239
Karbantartás: +36-70-66-99-113
 

A szabadidőparkban defibrillátor készülék szükség esetén rendelkezésre áll, ami a recepció épületében található! Erre a park területén több helyen tábla is fehívja a figyelmet.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása